Töltődik…
Share

 

A Temesváros oldal küldetése, hogy összekösse a Temes megyében élő magyar közösség tagjait és átfogó képet adjon a térség iránt érdeklődők számára a helyi magyar nyelvű intézményekről, egyházakról és civil szervezetekről. Az oldal látogatói egy folyamatosan frissülő eseménynaptárból tájékozódhatnak a közösséget érintő nyilvános eseményekről. A kiemelkedő alkalmakról részletesebben is olvashatnak a hírekről szóló rovatban és különféle, közösségünket érintő publicisztikai írások, interjúk, riportok is helyet kapnak oldalunkon. Egyéb szolgáltatásaink között újabban már állásbörze is elérhető, ahol megtekinthetők a magyar nyelvű állásajánlatok és az álláskeresők hirdetései, valamint temesvári magyar szaknévsor. Tervezett fejlesztéseink között szerepel egy apróhirdetések menüpont kialakítása is.

Az oldalt az Integratio Alapítvány működteti a Szórvány Alapítvány közreműködésével.

Amennyiben támogatni szeretné a Temesváros oldal további működését és fejlesztését, kérjük ajánlja fel adója 2%-át az oldalt működtető Integratio Alapítvány számára! A felajánláshoz szükséges formanyomtatvány letölthető a következő linkre kattintva: űrlap letöltési linkje

Az alábbi támogatói szerződés kitöltésével az adófelajánlás helyett / mellett további pénzadománnyal is hozzájárulhat a Temes megyei magyarokért létrehozott oldalunk sikeres működéséhez és jövőjéhez:
a támogatói szerződés letöltési linkje